Άρχισαν τα Όργανα

Τυχαία είδα κι άκουσα προ ημερών, ότι πήγαν κάποιοι οπαδοί του Α. Τσίπρα να σερβίρουν της ψευτιές τους πάλη στον κόσμο, μα ατυχώς τούτη τη φορά, δεν τα κατάφεραν λόγω εμποδίων. Πιστεύω και γνωρίζω, ότι λόγο του πρότερου ανέντιμου βίου τους, έχουν πολλές φορές ως τώρα ξεγελάσει το λαό, ο οποίος να είστε σίγουροι, θα αντιδράσει σε τέτοιο βαθμό, πού όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους.

Νόμισαν, γιατί σίγουρα ζουν σε άλλο κόσμο, ότι ο λαός έχει πιστέψει τις ψευτιές τους και θα υπάρξει και δεύτερος γύρος.

Τα ως τώρα λίγα στοιχεία δείχνουν πώς οι άνθρωποι δεν πρόκειται να κάνουν πάλι το ίδιο λάθος. Αυτό βέβαια αφορά και πολλούς από τους προηγούμενους άλλων κομμάτων, που μάταια κι αυτοί νομίζουν ότι ο χρόνος πού μεσολάβησε, θα κρύψει τα λάθη τους.

Είναι απορίας άξιο πως τα καταφέρατε και δεν κάνατε τίποτα σωστό. Αντιθέτως τα λάθη ήταν πολλά και σοβαρά, κι εσείς τα κάνατε χωρίς να τα συζητήσετε με κανένα απολύτως, γιατί η έλλειψη φαιάς ουσίας σας έκανε να πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα.

Ένα ξένο κανάλι σας έστειλε μήνυμα ότι οι μόνοι Έλληνες στα Σκόπια ήταν μονάχα οι ξεχασμένοι Έλληνες και όχι τα παλικάρια που τους τα δώσατε όλα και γίνατε ρεζίλι γιατί τρέχατε να προλάβετε την εκτέλεση της προδοσίας που σας είχε ανατεθεί.

Το ίδιο ξεχασμένοι Έλληνες είναι και οι άνθρωποι, συγκάτοικοι του Κατσίφα στη Βόρειο ήπειρο πού κανείς δεν τους νοιάστηκε, παλαιοί ή νεότεροι, άσχετα κι αν τώρα τους παίρνουν και το σπίτια, και σιγά σιγά ο Ράμας ή οι επόμενοι θα τους εκτοπίσουν. Γιά τον πρωθυπουργό Ράμα λέγετε, ότι είναι παρανοϊκός, και καλός καλλιεργητής κάνναβης, το οποίο του αποδίδει κάποια εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και ποτέ δεν ξεχνά λίγη κάνναβη να στείλει και σε μας.

Εσείς, παλαιοί και νεώτεροι, κάνατε την Ελλάδα Βενεζουέλα, κι εσείς γίνατε Μαδούροι. Έτσι σε λίγο καιρό θα γίνουν οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΤΟΧΌΤΕΡΟΙ κι απ’ αυτούς που μας κουβαλήσατε στην Πατρίδα μας, Πρόσφυγες και Μετανάστες. Μήπως ξεχάστηκε και το γεγονός που έγινε αφορμή να γεμίσει η πατρίδα μας Αλβανούς, όταν άνοιξαν τις φυλακές τους και τώρα μάς κάθισαν στο σβέρκο, μαζί με πολλούς άλλους ομοίους τους, πού κλέβουν τα σπίτια των ανθρώπων και τους σκοτώνουν κι από πάνω, ενώ κάποιο σαΐνι σας είπε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν μπουν στα σπίτια μας, για ευνόητους λόγους. Κι αν έχει κάποιος και κανένα κορίτσι, πάλι στον Ύπνο θα το ρίξουμε. Μήπως να του κάνουμε και κανένα καφέ ανόητε; Έτσι να το κάνεις εσύ. Τα δικά μας χαρτιά δεν γράφουν τέτοιες βλακείες.

Δεν ντρέπεστε να μας λέτε και φασίστες, όταν πάνω από τα τρία τέταρτα του λαού είχε μαζευτεί προσπαθώντας μήπως σας αποτρέψει από την προδοσία των Πρεσπών.

Αυτά, και πολλά άλλα, καθώς και οι 100 νεκροί στο μάτι, που κάποιος ανόητος πρωθυπουργός σας τόλμησε να πει ο βλαμμένος ότι τάχα δεν υπήρξε τίποτ’άλλο να κάνει, παρά το γεγονός ότι τα σκέφτηκε όλα. Τα παραπάνω λοιπόν θα σας κατεβάσουν πολλά μέτρα κάτω στη γη και ίσως περισσότερα απ’ όσο λέει ο καπετάνιος σας mr. Πολάκης. Μη τυχόν και ξεχάσετε τα μετάλλια και στους δυο, γιατί τους αξίζουν.

ΗΡΆΚΛΕΙΟ 26/2/19 ΧΦ.

ΥΓ. Τα παρακάτω αφορούν τους αποκαλούμενους φασίστες κατά τους κυβερνώντες. Πρέπει όλοι να μάθουν να μην πιστεύουν πια κανένα,γιατί σε λίγα χρόνια, Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να υπάρχει στο στερέωμα κι αυτό επιδιώκουν όλοι στην τωρινή Βουλή, που κανονικά μόνο 3, φτάνουν και περισσεύουν, αν αναλογιστεί κανείς πώς στην κατάσταση που όλοι βρισκόμαστε, έχουν ευθύνη όλα τα κώματα και αυτό έως ότου πληρωθούν όλα τα χρέη. Φανταστείτε ότι δύο άτομα έρχονται από τις Βρυξέλες και σε χρόνο ταχύτατο, μαθαίνουν τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς άδεια είναι συνήθως τα έδρανα και παρά ταύτα, οι αμοιβές τους καταβάλλονται κανονικότατα,και στην εφορία, φορολογείται δε μικρό μόνο μέρος των αποδοχών τους.

Αυτά και πολλά άλλα θα είναι αφορμή να πάτε περισσότερα ίσως μέτρα κάτω στη γη, από ό,τι συνηθίζει να λέει και ο καπετάνιος σας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *