Προς τον Ζάεφ και τους συν αυτώ

Τον τελευταίο καιρό, ακούμε να λέτε πολλά και διάφορα για τα Σκόπια, για τη Μακεδονία, κάνατε και δικό σας τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ήταν δική σας και η Μακεδονία κάποτε και το λιγότερο, είναι ότι είστε για κλάματα και ένας ανιστόρητος ψεύτης.

Κατ’ αρχή θέλετε σκοπίμως να αγνοείται, ότι όταν εσείς είσαστε στα δένδρα, οι Έλληνες είχαν ακαταμάχητο πολιτισμό, που ξεκινά από την προ-Χριστού εποχή.

Δεν είχαμε λοιπόν μόνο τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, αλλά και πάρα πολλούς άλλους, πού έδωσαν τα φώτα στην οικουμένη και που είναι περιττό να τους αναφέρω.

Εσείς έχετε να μας δείξετε κάτι, πού να λέει ότι εσείς είστε απόγονοι των όσων λέτε και δη των Μακεδόνων.

Οι λόγοι πού θέλετε ν’ αποκτήσετε το όνομα Μακεδόνες, τούς γνωρίζουν όλοι. Ούτε ο κ. Κοτζιάς, ούτε ο Α. Τσίπρας είναι αρκετοί να σας ικανοποιήσουν, παρά του ότι αυτοί και τη μάνα τους μπορούν να πουλήσουν και είναι γνωστοί οι λόγοι. Και ο μεν πρώτος ό,τι είναι το λέει το δέμας του, ο δε δεύτερος πέστε του αν τον δείτε.

Χαιρετισμούς από τον καθηγητή κ. Τάσιο του πολυτεχνείου και από τον κ. Κοσταντόπουλο, κάποτε αρχηγό του κώματος του.

Άλλοι λοιπόν ήταν οι Μακεδόνες και οι μακεδονομάχοι κι αυτά δεν μπορεί κανένας τ’ αλλάξει.

Μερικοί αφελείς δεν ντρέπονται και λένε, γιατί σού λέει μπορεί και να το χάψουν τα κορόιδα, ότι χρόνια τώρα 150 κράτη τους έχουν αναγνωρίσει και τους λένε Μακεδόνες κτλ. Το πράγμα είναι όμως απλό. Τόποι που δεν τους ανήκουν, δεν έχουν δικαίωμα να τους ονοματίζουν, άλλως, ας μας δείξουν τι αποδείξεις έχουν προς τούτο. Κατά πως φαίνεται όμως, δεν σας αρκούν, οι 150 κι εσείς το ξέρετε πολύ καλά το γιατί.

Επίσης κανένας υπουργός, η πρωθυπουργός και καμιά βουλή, δεν έχει το δικαίωμα να ξεπουλήσει ούτε μια πατημασιά γης σε κανένα, γιατί δεν τους ανήκουν, και μάλιστα τους το έδειξε ο Ελληνικός λαός στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη εμπράκτως. Όλοι αυτοί κάποτε θα λογοδοτήσουν και χωρίς έλεος γιατί όπως λένε οι Συνταγματολόγοι, έχουν κάνει πατσαβούρα το Σύνταγμα. Δηλαδή, έχουν καταπατήσει όλες τις σελίδες.

ΟΙ Έλληνες της διασποράς,το βαρύ εκείνο κανόνι, αυτό το ισχυρό διπλωματικό όργανο, η Ακαδημία Αθηνών, Η Οξφόρδη, το National Geographic, ο Ελληνικός λαός και πολλοί άλλοι, δεν πρόκειται ν’ αφήσουν να περάσει το “Σκοπιανό” ούτε καμιά άλλη προδοσία. Όλοι με στεντόρεια φωνή βροντοφωνάζουν και πού είσαι ακόμα, ότι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δεν ήταν Σλάβος και να το μάθουν όλοι, ότι εμείς έχομε την υπέρτατη τιμή να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ με τους Σοφούς μας, τους ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ μας, που έχουμε φυτρώσει, σ’ αυτά τα χώματα Εδώ είναι και τα οστά των προγόνων μας, όπως Θα μείνουν και τα δικά μας.

Ας μη στεναχωρούμε όμως από τώρα τον τελευταίο πρωθυπουργό, γιατί όπως μάθατε, ήρθε για λίγο εδώ η φίλη του, κα. Μέρκελ σαν ομότυχοι να τα πούνε και να δώσει ο ένας τον άλλο λίγο κουράγιο, εκείνη λόγω πείρας κι εκείνος λόγο του ομοίου μελλοντικού ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ που τον περιμένει. Κυρίως όμως για το ποτήριο, που για κείνη, ήταν πικρό.

Κατά τα άλλα, φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.

ΥΓ.: ΠΑΣΟΚ. Εχει αλλάξει τίτλο περίπου 3 φορές μήπως τυχόν γλυτώσει τα υφαρπαχθέντα. Το ίδιο όμως συνέβη και με τα άλλα κόμματα. Δεν είναι αναίδεια μετά να ζητούν ψήφους, για να βγάλουν τάχα τη χώρα από την ξέρα. Αλλάζει άραγε η ευθύνη,όταν αλλάξει ο τίτλος.

Τι σας λέει η πρόεδρος του ΣτΕ κα. Θάνου, όταν αποστρατεύτηκε. Αρχικά ήταν σύμβουλος του Α. Τσίπρα και κατόπιν βολεύτηκε κάπου αλλού και με “νταηλίκι”. Κατόπιν τούτων, πόσο πιστά άραγε υπηρέτησε τον Α. Τσίπρα και πόσο το ΣτΕ πχ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *