Σκέψεις

«Ο εαυτός σου έχει την αξία που εσύ του δίνεις. Ο μόνος που μπορεί να σε υποτιμήσει πραγματικά, είσαι εσύ. Μην ξεχνάς ότι είσαι ένα κομμάτι στο παζλ αυτού του κόσμου. Η μοναδικότητά σου, με τα προτερήματα, τα χαρίσματα αλλά και τις ατέλειές σου, είναι προορισμένη για κάποιον ειδικό σκοπό. Πριν πέσεις να κοιμηθείς αυτό το βράδυ, βρες τρόπους να γίνεις πραγματικά χρήσιμος σ’ αυτόν τον κόσμο…»

« Η μεγαλύτερη ευλογία που μπορεί να σου χαριστεί στη ζωή, είναι οι καλοί φίλοι. Πάντα εκεί ως από μηχανής Θεοί, βάλσαμο στην ψυχή σου. Και η καλύτερη ευχή που μπορεί να σου δοθεί, είναι να συναντήσεις στο δρόμο σου τέτοιους ανθρώπους με καθαρή καρδιά, που να ξέρουν να αγαπούν και να στο δείχνουν.»

« Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη απ΄ αυτή

που γίνεται θυσία για την ευτυχία του αντικειμένου της»

Κάποιοι σου λένε: « Πώς μπορείς να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι;» Η απάντηση είναι μία: « Ονειρεύομαι γιατί υπάρχω, ονειρεύομαι για να υπάρχω». Γιατί τα όνειρα δε χάνονται τελικά ποτέ. Απλώς αλλάζουν χρώμα, μορφή και υπόσταση. Ας δώσουμε πάλι πνοή στα όνειρά μας, ας ονειρευτούμε την ομορφιά που εξακολουθεί να υπάρχει εκεί έξω.»

«Φύλαξε το χθες. Το παρελθόν σου είναι η ταυτότητά σου, το θεμέλιο του εαυτού σου, όλα όσα σε προσδιορίζουν.

Ζήσε το σήμερα. Ανάπνευσε το οξυγόνο της ζωής. Αξιοποίησε το κάθε λεπτό της μέρας. Κοίταξε σήμερα να χαρείς, σήμερα να αγαπήσεις, όσα έχεις να πεις πες τα σήμερα.

Ονειρεύσου το αύριο. Γιατί το αύριο μόνο να το ονειρευτούμε μπορούμε. Αυτό κρατάει τις πολύτιμες προσδοκίες μας…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *