Ποιοι Είμαστε

λογο-Συνθέσεις

Το διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης “λογο-Συνθέσεις”, αποτελεί μια προσπάθεια συνέχειας ενός έντυπου 6μηνιάου περιοδικού, που έκδιδε επί σχεδόν 2 δεκαετίες το Ράδιο Μακράκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, τους “Πνευματικούς Σταλακτίτες”.
Ο εκδότης του περιοδικού, κ. Μανώλης Μακράκης, μαζί με τον υπεύθυνο πάσης ύλης, κ. Κώστα Στρατάκη, ξεκίνησαν την έκδοση των “Σταλακτιτών”, το 2000, ενώ το 2014, προστέθηκε στην ομάδα ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, στον τομέα του σχεδιασμού, σελιδοποίησης και διαφημιστικής μακέτας.

Με το θάνατο του κ. Μακράκη, τέθηκε η “ανάγκη” της συνέχειας της πολιτιστικής κληρονομιάς που άφησε στον τόπο του. Έτσι, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, πρότεινε και σχεδίασε τις “λογο-Συνθέσεις”, σαν ένα αρχικό σκαλοπάτι, ένα πρώτο βήμα, μιας μεγάλης ανηφόρας, που σε βάθος χρόνου, ελπίζουμε να αγγίξει το έργο των “Σταλακτιτών”.

Η ιστοσελίδα αυτή, είναι μη κερδοσκοπική, δεν έχει έσοδα (μόνο έξοδα) και η ύλη που δημοσιεύει, προέρχεται από αρθρογραφήματα και λογοτεχνικές συνδρομές, το όποιων ενδιαφερόμενων, που με κεντρικό άξονα πάντα την ποιότητα του κειμένου, θέλουν να βοηθήσουν στην πολιτιστική αυτή μας προσπάθεια.

Το διαδικτυακό περιοδικό “λογο-Συνθέσεις”, δεσμεύεται πως η ιστοσελίδα αυτή, θα παραμείνει πάντα απλή στη χρήση, χωρίς παγίδες, χωρίς αναδυόμενα παράθυρα, χωρίς υπερβολές που αποσκοπούν στη συγκομιδή “κλικ”, χωρίς cookies, χωρίς τίποτα. Ο κάθε αναγνώστης/επισκέπτης, θα μπορεί πάντα, απλά, χωρίς ενοχλήσεις, να διαβάσει το όποιο άρθρο τον ενδιαφέρει, με ένα κλικ.

Ευχαριστούμε θερμά, τους όσους συντάκτες προσκομίζουν άρθρα στο περιοδικό μας και όλους τους αναγνώστες που στηρίζουν το έργο μας.

Ιωάννης Παπαδόπουλος